» OMENA HOTELLIT – VARAUSEHDOT
» MATKUSTAJAREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE
» ASIAKASREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE
» OMENA HOTELLIT – JÄRJESTYSSÄÄNNÖT MAJOITTUJILLE
» EVÄSTEET
» OMENA HOTELLIT – KILPAILUJEN SÄÄNNÖT

OMENA HOTELLIT – VARAUSEHDOT

Nämä Omena Hotellien (”Omena Hotellit”) varausehdot (”Varausehdot”) koskevat yksittäisten henkilöiden majoitusvarauksia Omena Hotelleissa. Majoitusvarauksen tekijästä käytetään jäljempänä nimitystä ”Asiakas”. Ryhmävarausten varausehdot sekä peruutus- ja muutosoikeuksia koskevat tiedot saat Omena Hotellien myyntipalvelusta erikseen ryhmävarausta tehdessäsi. Ryhmävarauksesta on kyse, milloin Asiakkaan tekemään majoitusvaraukseen kuuluvien hotellihuoneiden määrä on 7 tai enemmän.

HINNAT JA MAKSUT

Omena Hotellien tarjoamien hotellihuoneiden (jäljempänä yksittäin ”huone”) hinnat vaihtelevat kulloinkin hotelli- ja paikkakuntakohtaisesti ajankohdan sekä kysynnän mukaan. Omena Hotellit voi myös tarjota erilaisia majoituksen yhteydessä käytettävissä olevia lisäpalveluita (kuten aamiainen, erilaiset lahjakortit, pysäköinti jne.), joiden saatavuus ja hinnat ilmoitetaan kulloinkin erikseen. Omena Hotellit voi lisäksi harkintansa mukaan tarjota huoneita ja lisäpalveluita erilaisin tarjous- ja yhdistelmähinnoin rajoitettujen tarjouskampanjoiden osana. Kaikki kulloinkin voimassaolevat hinnat ja tarjoukset ovat nähtävillä Omena Hotellien verkkosivuilla osoitteessa www.omenahotels.com. Asiakas hyväksyy varaamaansa hintaan mahdollisesti liittyvät peruutus- ja muutosrajoitukset, jotka on kerrottu varausprosessin yhteydessä esim. Hintayhteenvedossa.

Ilmoitetut hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron.

Asiakkaan tekemä huonevaraus maksetaan etukäteen varauksen tekemisen yhteydessä, ellei Omena Hotellit ole erikseen toisin ilmoittanut. Omena Hotelleilla on oikeus tehdä kansainvälisten luottokorttien haltijoille varauksen yhteydessä veloitus ja ennakkovarmennus luottokortilta.

VARAUKSEN TEKEMINEN JA VAHVISTAMINEN

Huonevaraukset tehdään Internetin kautta osoitteessa www.omenahotels.com.

Asiakkaan on varausta tehdessään ja viimeistään 24 tuntia ennen ilmoitettua saapumispäivää ilmoitettava Omena Hotellien edellyttämät henkilötiedot kaikkien Asiakkaan kanssa samaan majoitusvaraukseen kuuluvista henkilöistä. Mikäli Asiakas ei anna näitä tietoja edellä mainitulla tavalla, Omena Hotelleilla on oikeus olla vahvistamatta Asiakkaan varausta tai peruuttaa jo tehty varaus ja palauttaa Asiakkaan maksama hinta Asiakkaalle. Lisäksi Suomen hotelleissa kaikki huoneessa majoittuvat henkilöt ovat velvollisia täyttämään huoneissa olevat matkustajakortit ja jättämään ne huoneeseen näkyvälle paikalle lähdön yhteydessä.

Asiakkaan tekemä varaus tulee Omena Hotelleita sitovaksi, kun Asiakas on suorittanut maksun huoneen varauksen yhteydessä, ja saanut Omena Hotelleilta varausvahvistuksen sähköpostitse.

Varauksen vahvistamisen jälkeen majoitusliikkeellä ei ole oikeutta korottaa eikä vastaavasti myöskään velvollisuutta alentaa sovittua majoituksen hintaa tai muutoin muuttaa varauksen ehtoja, ellei tällainen muutos johdu välittömästi lainsäädännön tai viranomaisten pakottavien määräysten muutoksesta. Vahvistettua hintaa ei kuitenkaan voida tällöin korottaa.

Ulkoisten myyntikanavien kautta tehdyissä varauksissa pätevät soveltuvin osin ensisijaisesti ulkoisen myyntikanavan varausehdot.

VARAUKSEN VELOITUS JA MAKSUEHTO

 Majoitusvaraus maksetaan huoneen varauksen yhteydessä. Mikäli majoitusvarausta ja muita Omena Hotellien perimiä maksuja ei ole veloitettu sen keston ajalta kokonaisuudessaan huoneen varauksen yhteydessä, Omena Hotellit veloittaa varausmaksun ja muut maksut erikseen laskulla. Lasku lähetetään varausta tehtäessä annettuun laskutusosoitteeseen. Lasku erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua laskun päivämäärästä.

PERUUTUSOIKEUS

Asiakas voi perua varauksensa käytetyn varauskanavan ja varatun hinnan mukaisten peruutusehtojen puitteissa. Mikäli varaus on tehty Omenan kotisivujen kautta, peruutus tulee tehdä menemällä ”Minun varaukseni” -sivulle ja kirjautumalla varausnumerolla ja varauksen tekoon käytetyllä sähköpostiosoitteella. Mikäli varaus oli tehty laskulla, muutoksista tai peruutuksista lähetetään mahdollinen uusi lasku tai hyvityslasku varauksessa ilmoitetulle yhteyshenkilölle.

Sinulla on oikeus muuttaa tai perua varauksesi kuluitta viimeistään 24 tuntia ennen saapumispäivää jos valitset hyvityksenä Omena Hotellien sähköisen lahjakortin, jonka arvo vastaa peruutetusta varauksesta suoritettua maksua. Voit myös saada maksunpalautuksen tilisuorituksena tai hyvityksenä luottokortillesi. Tässä tapauksessa palautamme varauksesta maksetun hinnan vähennettynä varaus- ja toimistokuluilla (10% varauksen kokonaishinnasta, kuitenkin enintään 10€). Mikäli varaus on tehty puhelimitse, vähennämme vielä puhelinvarauskulut 9€. Myöhemmin kuin 24 tuntia ennen saapumisajankohtaa varauksia ei enää voi muuttaa tai peruuttaa. Ryhmiin sovelletaan erillisiä varausehtoja, ja muutokset/peruutukset tulee tehdä suoraan myyntipalvelun tai yhteyshenkilösi kautta.

Huom! Booking.com tai muun varauskanavan kautta tulleet varaukset pitää muuttaa ja perua samaa kautta kun varaus on tehty.

Sovellettavat peruutusehdot voivat vaihdella valitun hotellin, huonetyypin, ajankohdan ja mahdollisen tarjouskampanjan ehtojen mukaan. Asiakkaan varaukseen kulloinkin sovellettavat peruutusehdot on ilmoitettu varauksen yhteydessä ilmenevässä tuotekuvauksessa.

Asiakkaan velvollisuutena on huolehtia siitä, että hän on tutustunut huolellisesti sovellettaviin peruutusehtoihin ennen varauksen tekemistä.

HUONEEN KÄYTTÖ JA LUOVUTUS

Huone on majoittujien käytettävissä tulopäivänä varausvahvistuksessa mainittuna ajankohtana, kuitenkin viimeistään klo 16 alkaen. Huoneessa majoittuvat henkilöt eivät saa päästää ulkopuolisia henkilöitä hotellin tiloihin. Omena Hotelleilla on oikeus harkintansa mukaan poistaa hotellin tiloista sellainen henkilö, joka ei ole Asiakas tai majoitusvarauksen yhteydessä ilmoitettu samaan majoitusvaraukseen kuuluva henkilö. Hotelliin ja/tai huoneisiin sisäänpääsyyn vaadittavia avainkoodeja ei saa luovuttaa muille kuin niille henkilöille, joiden on ilmoitettu majoittuvan huoneessa. Majoittuvien henkilöiden enimmäismäärä on neljä (4) henkeä/huone. Poikkeuksena ovat sellaiset viisihenkiset perheet, joissa vähintään yksi lapsi on alle kuusivuotias. Omena Hotelleilla ei tällöin kuitenkaan ole velvollisuutta toimittaa huoneeseen lisää vuodevaatteita tai pyyhkeitä.

Huoneessa majoittuvien henkilöiden on luovutettava huone lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä, jonka jälkeen ovikoodit eivät enää toimi. Omena Hotellit ei vastaa huoneisiin tai hotellin yleisiin tiloihin jätetyistä tavaroista. Huoneessa majoittuvien henkilöiden on aina tarkistettava, että ovet lukkiutuvat lähdettäessä huoneesta tai hotellista. Mikäli Asiakas ei luovuta huonetta lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä ja siten esim. estää huoneen siivouksen, Omena Hotelleilla on oikeus veloittaa Asiakkaalta klo 12.00 jälkeen 10 € kultakin alkavalta tunnilta kunnes Asiakas on asianmukaisesti luovuttanut huoneen.

OMENA HOTELLIEN IRTISANOMIS- JA PURKUOIKEUS

Mikäli huoneen varaus jatkuu laskun eräpäivän jälkeen ja mikäli erikseen laskutettavaa varausmaksua tai muita Omena Hotellien perimiä maksuja ei ole maksettu viimeistään laskun eräpäivänä, Omena Hotelleilla on oikeus irtisanoa sopimus 5 päivän irtisanomisajalla. Irtisanomisesta lähetetään ilmoitus sähköpostilla varausta tehtäessä annettuun sähköpostiosoitteeseen sekä tekstiviestillä niihin puhelinnumeroihin, joihin huoneen avainkoodi on Omena Hotellien toimesta lähetetty.

Mikäli Asiakas, majoitusvarauksen yhteydessä ilmoitettu samaan majoitusvaraukseen kuuluva henkilö tai näiden muu hotellin tiloihin päästämä henkilö rikkoo olennaisella tavalla Varausehtoja tai  järjestyssääntöjä, Omena Hotelleilla on oikeus purkaa sopimus välittömin vaikutuksin. Olennaisena rikkomuksena pidetään muun muassa: (i) avainkoodin luovuttaminen muulle kuin majoitusvarauksen yhteydessä ilmoitetulle samaan majoitusvaraukseen kuuluvalle henkilölle; (ii) muun kuin majoitusvarauksen yhteydessä ilmoitetun samaan majoitusvaraukseen kuuluvan henkilön majoittaminen huoneessa; (iii) huoneen käyttäminen muuhun kuin henkilökohtaiseen majoittumistarkoitukseen, kuten ansiotoiminnan harjoittamiseen, ilman Omena Hotellien etukäteen antamaa kirjallista lupaa; (iv) hotellin asukkaita tai hotellin läheisyydessä asuvia häiritsevä toistuva käyttäytyminen; sekä (v) hotellihuoneen, hotellin yhteisten tilojen sekä niissä sijaitsevan omaisuuden vahingoittaminen. Purkamisesta lähetetään ilmoitus sähköpostilla varausta tehtäessä annettuun sähköpostiosoitteeseen sekä tekstiviestillä niihin puhelinnumeroihin, joihin huoneen avainkoodi on Omena Hotellien toimesta lähetetty.

Mikäli Asiakas tai majoitusvarauksen yhteydessä ilmoitettu samaan majoitusvaraukseen kuuluva henkilö on aiempien majoitusten yhteydessä rikkonut olennaisella tavalla näitä Varausehtoja tai hotellin järjestyssääntöjä, Omena Hotellit pidättää oikeuden harkintansa mukaan olla hyväksymättä Asiakkaan uusia varauksia tai perua tällaisen Asiakkaan tekemät uudet varaukset ennen niiden alkamista. Jos Omena Hotellit peruu Asiakkaan tekemän uuden varaukset edellä mainitulla perusteella, Omena Hotellien vastuu on rajoitettu Asiakkaan etukäteen maksamien maksujen palauttamiseen.

Huoneen avainkoodi ei toimi sopimuksen päättämisen jälkeen. Omena Hotellien päättäessä sopimuksen edellä määrätyn mukaisesti Asiakkaalla ei ole oikeutta suoritettujen maksujen palautukseen tai muihinkaan korvauksiin.

Ylivoimainen este

Omena Hotellit ei ole vastuussa mistään vahingosta, viivästyksestä tai sopimuksen täyttämättä jäämisestä, joka aiheutuu sellaisesta Omena Hotellien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta tai esteestä, jota Omena Hotellien ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon majoituksen varaushetkellä tai sen jälkeen, ja jonka seurauksia se ei olisi myöskään kohtuudella voinut välttää tai voittaa (ylivoimainen este). Ylivoimaisena esteenä pidetään, rajoituksetta, esimerkiksi tulipaloa, vesivahinkoa, sotaa, poikkeustilaa, luonnonmullistuksia tai viranomaisen antamaa kieltoa tai määräystä, jonka johdosta hotelli on kokonaan tai osittain pois käytöstä

Ylivoimaisen esteen kohdistuessa Asiakkaan varaamaan Huoneeseen tai vaikuttaessa sen käyttöön, Omena Hotelleilla on oikeus peruuttaa Asiakkaan tekemä varaus joko ennen majoituksen alkamista (mikäli ylivoimainen este syntyy ennen tätä aikaa) tai sen aikana (mikäli ylivoimainen este syntyy majoituksen aikana). Omena Hotellit ilmoittaa Asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä johtuvasta peruutuksesta viipymättä siitä tiedon saatuaan.

Mikäli Omena Hotellit peruuttaa Asiakkaan varauksen ylivoimaisen esteen johdosta, Omena Hotellien vastuu on rajoitettu Asiakkaan jo maksamien maksujen palauttamiseen. Omena Hotelleilla ole sanotuissa tapauksissa ole velvollisuutta hankkia Asiakkaalle korvaavaa majoitusta eikä korvata Asiakkaalle peruutuksesta ja/tai ylivoimaisen esteen perusteena olevasta tapahtumasta johtuvia muita kuluja, kustannuksia tai vahinkoja (kuten korvaavan majoituksen hankkimisesta Asiakkaalle aiheutuneet ylimääräiset kustannukset, matkakulut tai vahingot Asiakkaan huoneessa olleelle omaisuudelle), paitsi siltä osin ja vain siihen määrään kuin sanotut kulut, kustannukset tai vahingot ovat mahdollisesti korvattavia Omena Hotelleilla tapahtumahetkellä olevien vakuutusten perusteella.

HUONEEN SIIVOUS

Majoituksen aikana huoneessa suoritetaan siivous vain, jos varaus on tehty yhtäjaksoisesti yli viidelle (5) vuorokaudelle, jolloin huoneessa suoritetaan perussiivous joka viides päivä.

IKÄRAJAT

Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen. Alaikäinen saa yöpyä hotellissa edellyttäen, että samassa huoneessa majoittuu vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö.

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Hotellissa majoittuvien henkilöiden on noudatettava vierailunsa aikana hotellin järjestyssääntöjä.

Huoneessa majoittuvat henkilöt eivät saa häiritä käyttäytymisellään muita hotellin asiakkaita tai hotellin läheisyydessä asuvia. Jos huoneessa majoittuvat henkilöt käyttäytyvät häiritsevästi tai muuten toimivat järjestyssääntöjen tai näiden Varausehtojen vastaisesti, heidät voidaan välittömästi poistaa hotellista (ks. myös kohta ”Majoittujan vastuu”). Jos huoneessa majoittuva henkilö tai henkilöt joudutaan poistamaan hotellista jonkun edellä mainitun syyn johdosta, Asiakkaalla ei ole oikeutta huoneesta suoritetun maksun palautukseen tai muihinkaan korvauksiin.

Tupakointi ja avotulen teko (ml. kynttilöiden polttaminen) huoneissa ja muissa hotellin tiloissa on ehdottomasti kielletty ja voi aiheuttaa automaattisen palohälytyksen. Kiellon vastaisesti toiminut henkilö vastaa kaikista tästä aiheutuvista hälytys-, huolto- ja siivouskuluista. Lemmikkieläinten tuominen hotellin tiloihin on kielletty. Eläimiä hotellin tiloihin tuonut henkilö on velvollinen korvaamaan kaikki kiellon vastaisesta toiminnasta aiheutuvat huolto-, hallinto- ja siivouskulut. Järjestyssääntöjen rikkomisesta tai aiheettomasti tehdyistä hälytyksistä aiheutuvat hälytys-, siivous- ja muut kulut maksaa kokonaisuudessaan niiden aiheuttaja ja viime kädessä Asiakas.

MAJOITTUJAN VASTUU

Asiakas on vastuussa varauksen yhteydessä annettujen yhteystietojen oikeellisuudesta. Omena Hotellit ei ole korvausvelvollinen tilanteissa, joissa varausvahvistusta tai muuta varaukseen liittyvää tietoa ei ole voitu toimittaa Asiakkaalle virheellisten yhteystietojen vuoksi.

Huoneessa majoittuva henkilö on täysimääräisesti vastuussa kaikista vahingoista ja kustannuksista, jotka aiheutuvat hotellille (mukaan lukien rajoituksetta yleiset tilat ja huoneet huonekaluineen ja varusteineen), toisille asiakkaille tai kolmansille osapuolille tai näiden omaisuudelle Asiakkaan, majoittujan tai näiden muun hotellin tiloihin päästämän henkilön huolimattomasta tai tahallisesta menettelystä, tai jotka ovat seurausta näiden Varausehtojen vastaisesta toiminnasta. Jos huoneessa majoittuvan vahingon tai kustannusten aiheuttajan henkilöllisyyttä ei saada selville tai vahinkoja tai kustannuksia ei saada perittyä häneltä, vahingot ja kustannukset laskutetaan Asiakkaalta.

OMENA HOTELLIEN VASTUU

Mikäli Asiakas tai majoittuja havaitsee tekemäänsä varaukseen tai hotellihuoneiden varustukseen tai kuntoon liittyvän virheen tai puutteen, hänen on ilmoitettava siitä Omena Hotellien asiakaspalveluun viipymättä virheen havaittuaan, ja joka tapauksessa majoituksen aikana, jotta Omena Hotelleilla on mahdollisuus korjata virhe tai puute majoituksen kestäessä. Omena Hotellit ei ole velvollinen hyvittämään Asiakasta virheistä tai puutteista, joista ei ole ilmoitettu sille edellä mainitulla tavalla.

Jos Asiakas on saapunut hotelliin sen tuloaikoja noudattaen, mutta varattua huonetta ei ole vapaana, Omena Hotellit pyrkii ilman lisäkustannuksia hankkimaan Asiakkaalle lähimmän mahdollisen vastaavan tasoisen huoneen. Mikäli Omena Hotellit ei voi ollenkaan tarjota Asiakkaan varaamaa majoitusta sovitulla tavalla, Asiakas on oikeutettu saamaan suorittamansa maksut takaisin. Omena Hotellien on viipymättä ilmoitettava mahdollisista varaukseen kohdistuvista muutoksista Asiakkaalle. Omena Hotellien vastuu on kaikissa tapauksissa rajoitettu Asiakkaan maksaman hinnan palauttamiseen.

MUUT EHDOT

Näillä Varausehdoilla ei heikennetä pakottavaan kuluttajansuojalainsäädäntöön perustuvia Asiakkaan oikeuksia.

Omena Hotellit pidättää oikeuden näiden Varausehtojen muutoksiin. Omena Hotellit pyrkii ilmoittamaan muutoksista ennen niiden voimaantuloa verkkosivuillaan tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla. Asiakas on velvollinen huolehtimaan siitä, että se on ennen varauksensa hyväksymistä tutustunut Varausehtojen voimassaolevaan versioon.
OMENA HOTELLIT

31.8.2016

MATKUSTAJAREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE

Henkilötietotietolain 10 ja 24 §:ien sekä majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7 §:n mukaisesti.

Laatimispäivä: 14.04.2015

1. Rekisterinpitäjä

Nimi

Omena Hotellit Oy

Yhteystiedot

P. 0600 555 222 (0,79 €/min + pvm)

E-mail: info(at)omenahotels.com

Omena Hotellit Oy

PL 40

65101 Vaasa

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Nimi ja yhteystiedot

Heidi Holmberg

P. 040-352 6088

E-mail: heidi.holmberg(at)omenahotels.com

Omena Hotellit Oy

PL 40

65101 Vaasa

3. Rekisterin nimi

Matkustajarekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Kyseessä on majoitus- ja ravitsemistoiminnasta annetussa laissa (308/2006) (”MaRaL”) tarkoitettu matkustajarekisteri, johon talletettavia matkustajienhenkilötietoja käsitellään MaRaL:n 6 §:n mukaisen matkustajailmoituksen tekemiseksi, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi sekä rikosten ennalta estämiseksi ja selvittämiseksi sekä tilastojen laatimiseen.

Lisäksi matkustajan henkilötietoja voidaan käsitellä rekisterinpitäjän asiakaspalvelu- ja suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei matkustaja ole kieltänyt tällaista käsittelyä henkilötietolain 30 §:n mukaisesti.

5. Rekisterin tietosisältö

Matkustajarekisteriin talletetaan matkustajasta seuraavat MaRaL 6 §:n mukaiset matkustajatiedot ja siinä mainituin edellytyksin:

1) matkustajan täydellinen nimi ja suomalainen henkilötunnus tai tämän puuttuessa syntymäaika sekä kansalaisuus;

2) matkustajan mukana olevan puolison sekä alaikäisten lasten täydelliset nimet ja suomalaiset henkilötunnukset tai niiden puuttuessa syntymäajat;

3) matkustajan osoitetiedot;

4) maa, josta matkustaja saapuu Suomeen (jos matkustajan asuinpaikka on muu kuin Suomi);

5) matkustajan matkustusasiakirjan (kuten passi ja viisumi) numero, paitsi jos matkustaja on Pohjoismaan kansalainen tai hänellä on asuinpaikka Suomessa;

6) matkustajan majoitusliikkeeseen saapumispäivä ja lähtöpäivä; sekä

7) majoittumisen tarkoitus (kuten vapaa-aika, työ tai muu syy), jos matkustaja on tämän ilmoittanut.

Matkustajarekisteriin talletettuja tietoja säilytetään yhden (1) vuoden ajan niiden rekisteriin merkitsemisestä, jonka jälkeen matkustajatiedot poistetaan. Seuraavat matkustajatiedot voidaan kuitenkin tämän jälkeen siirtää rekisterinpitäjän asiakasrekisteriin käsiteltäväksi siinä mainittuja tarkoituksia varten:

1) matkustajan nimi ja syntymäaika;

2) kansalaisuus;

3) matkustajan osoitetiedot; sekä

4) vierailun ajankohta, kesto ja tarkoitus.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot saadaan rekisteröidyiltä itseltään matkustajailmoituksen täytön yhteydessä. Lisäksi tietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää yleisesti ja vapaasti käytettävissä olevaa tietopalvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekisteristä MaRaL:n mukaisten vaatimusten täyttämiseksi.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Matkustajarekisteriin talletettuja henkilötietoja voidaan luovuttaa viranomaisille siinä tarkoituksessa ja laajuudessa kuin MaRaL:ssa laissa säädetään. Matkustajatietoja voidaan lisäksi tallettaa rekisterinpitäjään käyttämän palveluntarjoajan hallinnoimille palvelimille tietojen käsittelyn edellyttämässä laajuudessa.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Matkustajien tietoja ei lähtökohtaisesti siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tietojen sanotunlainen siirto voi kuitenkin olla perusteltua lain sallimissa tapauksissa.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A. Manuaalinen aineisto

Manuaalista henkilötietoja sisältävää aineistoa säilytetään lukituissa tiloissa. Henkilötietoja sisältävään aineistoon ei ole pääsyä ulkopuolisilla henkilöillä tai sellaisilla työntekijöillä, joiden työtehtäviin asianomainen henkilötietojen käsittely ei kuulu.

B. Sähköisesti käsiteltävät tiedot

Tiedot suojataan teknisesti ja tallennetaan tietoturvallisella tavalla siten, ettei tietoihin ole pääsyä ulkopuolisilla henkilöillä tai sellaisilla työntekijöillä, joiden työtehtäviin asianomainen henkilötietojen käsittely ei kuulu. Tiedot sijaitsevat lukitussa tilassa sijaitsevalla palvelimella ja tilaan pääsyä on rajoitettu.

10. Rekisteröidyn oikeudet

A. Tarkastus- ja oikaisuoikeus

Matkustajalla on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 2. mainittuun osoitteeseen. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä tai puutteita, matkustaja voi esittää kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön. Rekisterinpitäjä voi myös korjata tällaisen tiedon oma-aloitteisesti.

B. Kielto-oikeus

Matkustajalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kielto- ja oikaisuasioissa matkustaja voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään sähköpostitse tai postitse kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen tai kohdassa 2 mainittuun rekisteriasioista vastaavaan henkilöön.

ASIAKASREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE

Henkilötietotietolain 10 ja 24 §:ien mukaisesti.

Laatimispäivä: 14.04.2015

1. Rekisterinpitäjä

Nimi

Omena Hotellit Oy

Yhteystiedot

P. 0600 555 222 (0,79 €/min + pvm)

E-mail: info(at)omenahotels.com

Omena Hotellit Oy

PL 40

65101 Vaasa

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Nimi ja yhteystiedot

Heidi Holmberg

P. 040-352 6088

E-mail: heidi.holmberg(at)omenahotels.com

Omena Hotellit Oy

PL 40

65101 Vaasa

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisterin tarkoituksena on mahdollistaa rekisterinpitäjän kulloinkin tarjoamien majoitus- ja muiden palveluiden tarjoaminen ja kehittäminen sekä niiden laadun varmistaminen.

Asiakasrekisteriin talletettuja, kohdassa 5 mainittuja henkilötietoja voidaan käsitellä henkilötietolainsäädännön mukaisesti seuraavia tarkoituksia varten:

  • Asiakas- tai muun sopimussuhteen perustaminen, toteuttaminen ja ylläpito;
  • Rekisterinpitäjän palveluiden tarjoaminen, tuottaminen ja kehittäminen, yhteydenpito asiakkaaseen sekä muut asiakaspalvelutarkoitukset;
  • Järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen ja varmistaminen sekä rikosten ja väärinkäytösten selvittäminen;
  • Laskutus- ja perintätoimenpiteet sekä luotonvalvonta;
  • Suoramarkkinointi, mielipide- ja markkinatutkimukset, tutkimus, tilastointi ja analysointi sekä muut perustellut käyttötarkoitukset, kuten asiakkaan tekemien valintojen perusteella tapahtuva profilointi yksilöllisemmän ja monipuolisemman sisällön ja palvelun tarjoamiseksi asiakkaalle.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriin talletettavat tiedot voivat vaihdella asiakkaan tekemien valintojen mukaisesti. Tiedot voivat käsittää ainakin seuraavat tiedot asiakkaasta: nimi, yhteystiedot, sähköposti, syntymäaika ja mahdollinen henkilötunnus, passin tai henkilökortin numero, kansalaisuus, vierailun ajankohta ja kesto, käyttäjätunnukset mikäli asiakas on rekisteröitynyt rekisterinpitäjän palveluun, asiakkaan mielenkiinnon kohteet ja muut asiakkaan palvelussa tekemät valinnat sekä profilointitiedot.

Rekisterinpitäjän hotellien yleisissä tiloissa voi olla käytössä tallentava kameravalvonta. Kameravalvonnasta ilmoitetaan aina erikseen. Tallenteita voidaan käyttää ainoastaan majoitustilojen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseen ja varmistamiseen sekä mahdollisten rikosten ja väärinkäytösten selvittämiseen. Kameravalvonnan tallenteita säilytetään enintään kaksi (2) viikkoa tallennuspäivästä lukien, ellei säilyttäminen tätä pidempään ole perusteltua pakottavasta lainsäädännöstä tai viranomaistutkinnasta johtuen.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään majoitusvarauksen tekemisen ja/tai matkustajailmoituksen täytön yhteydessä sekä rekisterinpitäjän matkustajarekisteristä. Lisäksi tietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää yleisesti ja vapaasti käytettävissä olevaa tietopalvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekisteristä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Asiakasrekisteriin talletettuja henkilötietoja voidaan luovuttaa kohdassa 4 mainittuja tarkoituksia varten rekisterinpitäjän kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluville yhtiöille sekä muille yhteistyökumppaneille. Tietoja voidaan myös luovuttaa viranomaisille laissa määritellyissä tilanteissa ja/tai laissa säädettyä tarkoitusta varten.

Asiakkaan henkilötietoja voidaan lisäksi siirtää ja tallettaa rekisterinpitäjään käyttämän palveluntarjoajan hallinnoimille palvelimille tietojen käsittelyn edellyttämässä laajuudessa.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Asiakkaan tietoja ei lähtökohtaisesti siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin siirtää myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle kohdan 4 mukaisia tarkoituksia varten henkilötietolain 5 luvun mukaisesti.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A. Manuaalinen aineisto

Manuaalista henkilötietoja sisältävää aineistoa säilytetään lukituissa tiloissa. Henkilötietoja sisältävään aineistoon ei ole pääsyä ulkopuolisilla henkilöillä tai sellaisilla työntekijöillä, joiden työtehtäviin asianomainen henkilötietojen käsittely ei kuulu.

B. Sähköisesti käsiteltävät tiedot

Tiedot suojataan teknisesti ja tallennetaan tietoturvallisella tavalla siten, ettei tietoihin ole pääsyä ulkopuolisilla henkilöillä tai sellaisilla työntekijöillä, joiden työtehtäviin asianomainen henkilötietojen käsittely ei kuulu. Tiedot sijaitsevat lukitussa tilassa sijaitsevalla palvelimella ja tilaan pääsyä on rajoitettu.

10. Rekisteröidyn oikeudet

A. Tarkastus- ja oikaisuoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 2. mainittuun osoitteeseen. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä tai puutteita, asiakas voi esittää kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön. Rekisterinpitäjä voi myös korjata tällaisen tiedon oma-aloitteisesti.

B. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kielto- ja oikaisuasioissa asiakas voi olla yhteydessä rekisterinpitäjään sähköpostitse tai postitse kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen tai kohdassa 2 mainittuun rekisteriasioista vastaavaan henkilöön.

OMENA HOTELLIT – JÄRJESTYSSÄÄNNÖT MAJOITTUJILLE

Omena Hotellien pyrkimyksenä on tarjota asiakkailleen viihtyisä ja turvallinen asiakaskokemus. Tämän vuoksi ja yhteisen viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi kaikkien Omena Hotellien hotelleissa majoittuvien henkilöiden tulee noudattaa näitä järjestyssääntöjä sekä hotellin kyltteihin merkittyjä määräyksiä.

Huomaathan, että näiden järjestyssääntöjen vastainen menettely voi johtaa välittömään hotellista poistamiseen sekä korvausvastuun syntymiseen.

  1. Majoittujan on noudatettava hyviä tapoja ja käyttäydyttävä asiallisesti hotellin tiloissa. Majoittuja ei saa käyttäytymisellään häiritä muita hotellin asukkaita tai hotellin läheisyydessä asuvia esimerkiksi metelöimällä, vahingoittamalla omaisuutta tai muulla tavoin häiriköimällä. Majoittuja on vastuussa myös muun hotelliin päästämänsä henkilön toiminnasta.
  2. Hotellihuoneissa ja hotellin yleisissä tiloissa olevaa omaisuutta (kuten huonekalut, liinavaatteet ja muut varusteet kuten palohälyttimet, suihkulaitteet, TV ja radio) ei saa vahingoittaa. Hotellihuoneissa olevaa omaisuutta ei saa viedä ulos huoneesta. Vaarallisten tai toisten vahingoittamiseen soveltuvien esineiden tai aineiden tuominen hotellin tiloihin on kielletty.
  3. Jokaisella majoittujalla on oikeus rauhalliseen majoittumiseen. Erityisesti klo 22 jälkeen majoittujan on vältettävä kovaäänistä puhetta, musiikin kuuntelua tai muuta melua, joka voi häiritä muita majoittujia.
  4. Tupakointi ja avotulen teko (ml. kynttilöiden, suitsukkeiden ja vastaavien polttaminen) huoneissa ja muissa hotellin tiloissa on ehdottomasti kielletty ja voi aiheuttaa automaattisen palohälytyksen. Kiellon vastaisesti toiminut henkilö vastaa kaikista tästä aiheutuvista hälytys-, huolto- ja siivouskuluista. Mikäli Omena Hotellit on osoittanut erillisen tupakointipaikan hotellin alueella tai välittömässä läheisyydessä, tupakointi on sallittua ainoastaan tällä alueella.
  5. Lemmikkieläinten tuominen hotellin tiloihin on kielletty. Eläimiä hotellin tiloihin tuonut majoittuja on velvollinen korvaamaan kaikki kiellon vastaisesta toiminnasta aiheutuvat huolto-, hallinto- ja siivouskulut.
  6. Asiattomien henkilöiden päästäminen hotellin tiloihin on kielletty. Hotellin ulko-ovet sekä hotellihuoneiden ovet on pidettävä lukittuna asiattomien henkilöiden pääsyn estämiseksi hotellin tiloihin. Majoittujan on huolehdittava siitä, että hotellin ulko-ovi lukkiutuu hänen kuljettuaan ovesta.
  7. Majoittujalle annettuja avainkoodeja on säilytettävä huolellisesti, eikä niitä saa luovuttaa muille kuin niille henkilöille, joiden on ilmoitettu majoittuvan huoneessa tai antaa ulkopuolisen tietoon.
  8. Yleisen turvallisuuden ja majoittujien omaisuuden suojelemisen vuoksi majoittujat eivät saa säilyttää hotellin yleisissä tiloissa (kuten aula, käytävät jne.) mitään tavaroita.
  9. Järjestyksen ylläpitämiseksi ja majoittujien turvallisuuden varmistamiseksi hotellin yleisissä tiloissa voi olla tallentava kameravalvonta (ks. asiakasrekisterin rekisteriseloste yllä). Tarvittaessa majoittujalla on mahdollisuus ottaa häiriötilanteissa yhteys myös Omena Hotellien asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot on esillä hotellissa.
  10. Omena Hotellien majoitustilat on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen majoittumistarkoitukseen. Kaikenlaisen ansiotoiminnan harjoittaminen Omena Hotellien tiloissa on kielletty ilman etukäteen annettua kirjallista lupaa.

 

EVÄSTEET (COOKIES)

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka nettiselain tallentaa laitteellesi. Evästeitä on kahdenlaisia. Väliaikaiset istuntotunnusevästeet sulkeutuvat samalla kun suljet selaimen. Pysyvät evästeet tallentuvat selaimesi muistiin. Evästeet eivät vahingoita laitettasi, eikä sinua tai muitakaan yksittäisiä käyttäjiä voida tunnistaa niiden avulla kerättävillä tiedoilla.

Evästeet auttavat meitä palvelemaan sinua paremmin

Voidaksesi käyttää sähköisiä palvelujamme edellytämme, että hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden tarkoituksena on parantaa käyttökokemusta sivustollamme. Keräämme evästeillä palvelujen käyttöön, käyttömääriin ja muuhun tilastointiin liittyviä tietoja. Hyödynnämme evästeiden käsittelyssä analytiikkaohjelmia – emme kerää käyttäjistä minkäänlaisia henkilötietoja.

Evästeet etsivät sinulle kohdennettua mainontaa

Voidaksesi käyttää sähköisiä palvelujamme edellytämme, että hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden tarkoituksena on parantaa käyttökokemusta sivustollamme. Keräämme evästeillä palvelujen käyttöön, käyttömääriin ja muuhun tilastointiin liittyviä tietoja. Hyödynnämme evästeiden käsittelyssä analytiikkaohjelmia – emme kerää käyttäjistä minkäänlaisia henkilötietoja.

Seuraamme evästeiden avulla muun muassa sivujen latautumisaikaa ja millaista tietoa kävijät etsivät. Käytämme evästeitä myös mainonnan tehokkuuden mittaukseen. Jos olet rekisteröitynyt sivuillemme, eväste hallinnoi sisäänkirjautumistasi ja pääsyä omiin varaustietoihisi. Analysoimme keräämämme tiedot ja kehitämme niiden perusteella palvelujamme entistä käyttäjäystävällisemmiksi.

Evästeet etsivät sinulle kohdennettua mainontaa

Hyödynnämme evästeitä myös uudelleenmarkkinoinnissa ja Google Analyticsissa. Kolmannet osapuolet, kuten mainostajat ja mainosverkostot, voivat kohdentaa mainontaansa todennäköisten kiinnostusalueidesi perusteella. Mikäli et halua kohdennettua mainontaa, voit estää sen klikkaamalla alla olevia linkkejä. Sinulle näytetään mainoksia myös eston jälkeen, mutta niitä ei ole valittu kiinnostusten kohteidesi mukaan.

  • Estä Adform-mainonnan kohdennus täältä
  • Estä Google-mainonnan kohdennus täältä
  • Estä Facebookin-mainonnan kohdennus täältä
  • Estä muiden kolmansien osapuolten kahdennettu mainonta täältä

Haluatko poistaa evästeet käytöstä?

Tyhjentämällä evästeet säännöllisin väliajoin vaihdat käyttäjäprofiilisi perustana toimivaa tunnistetta. Evästeiden tyhjentäminen ei lopeta tiedonkeruuta kokonaan, se ainoastaan nollaa aikaisempiin käyttäytymistietoihin perustuvan profiilin.
Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit myös muokata selaimesi asetuksia ja poistaa evästeet kokonaan käytöstä. Jos estät evästeiden käytön, voit edelleen selata sivustoamme. Saattaa kuitenkin olla, ettet voi silloin hyödyntää kaikkia sivustomme osia. Evästeiden käytön estäminen voi vaikuttaa sivustomme joidenkin palvelujen toiminnallisuuteen.

Suosittelemme evästeiden käytön sallimista. Evästeiden myötä meillä on mahdollisuus seurata ja tarkastella asiakkaidemme mielenkiinnon kohteita ja tarjota yhä parempaa palvelua.

OMENA HOTELLIT – KILPAILUJEN SÄÄNNÖT

Kilpailuihin osallistuminen

Omena Hotellit Oy:n (”Omena”) järjestämiin kilpailuihin voivat osallistua vain täysi-ikäiset (ennen kilpailun päättymisjankohtaa 18 vuotta täyttäneet) henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Omena ei vastaa tietoteknisistä tai Omenasta riippumattomista syistä johtuvista ongelmista tai esteistä osallistua kilpailuun tai vastaanottaa palkintoa.

Mikäli kilpailun osallistumisessa edellytetään yhteystietojen täyttämistä, kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt tiedot on täytettävä, jotta osallistuminen on pätevä. ”Minulle saa lähettää markkinointiviestejä” -suostumuksen antamalla myönnät Omenalle luvan käyttää tietojasi sinulle kohdennettuun markkinointiin. Omena Hotellit Oy ei anna markkinointitietoja kolmansille osapuolille.

Arvonnan suorittaminen ja palkintojen lunastus

Omena arpoo kilpailujensa palkinnot kaikkien kilpailuehdot täyttäneiden ja kilpailuun määräaikaan mennessä osallistuneiden kesken kilpailuajan päättymisen jälkeen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, minkä jälkeen Omena pyytää voittajia toimittamaan tarvittavat yhteystiedot palkinnon lunastamista ja toimittamista varten.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluessa arvonnan jälkeen, Omenalla on oikeus arpoa tilalle uusi voittaja ja tavoittamatta jäänyt voittaja menettää oikeutensa palkintoon. Omenalla on oikeus julkaista voittajien nimet ja kotipaikkakunnat omissa tiedotuskanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Kilpailut sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebook ja Instagram, käytävissä kilpailuissa noudatetaan yleisiä Omena Hotellit Oy:n kilpailujen sääntöjä. Sosiaalisen median kanava, jossa kilpailu käydään, ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi Omenan kilpailuja millään tavalla, eivätkä ne liity mitenkään kyseiseen sosiaalisen median kanavaan.

Kilpailujen palkinnot

Kilpailujen palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi, eikä niitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Omena Hotellit Oy varaa oikeuden muuttaa sääntöjä kilpailun aikana tai keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan siinä kanavassa, missä kilpailu käydään.